Eén toegang

Eén toegang voor álle vragen rondom zorg, welzijn en ondersteuning, dat is wat we willen. In de afgelopen maanden is op dit vlak al veel werk verzet. Deze website is eind 2020 live gegaan. Dé digitale toegang voor inwoners, (zorg)professionals en mantelzorgers naar online informatie. In de toekomst wordt steeds meer informatie via deze website ontsloten.

Staat het er niet, dan komt er een handige doorlink naar een organisatie die verder kan helpen en beter past bij de (zorg)vraag. De komende tijd wordt deze website doorontwikkeld en aangevuld met relevante informatie. Ook wordt bekeken of de sociale kaart van de gemeente Barneveld geïntegreerd kan worden op deze website. Wel zo handig, want dan heeft u alle zorg- en hulpverleners in één oogopslag bij elkaar.

Daarnaast onderzoeken we wat een logische fysieke plaats kan worden voor het Gezondheidshuis. We onderzoeken onder andere hoeveel ruimte we dan nodig hebben. Ook zijn de eerste gesprekken gevoerd in het onderzoek naar de haalbaarheid van het realiseren van één fysiek en telefonisch loket. Daar kunnen inwoners en professionals straks terecht met vragen rondom zorg, welzijn en ondersteuning. En daar zorgen we samen voor de antwoorden op de vragen. U ziet, we doen er alles aan om inwoners van Barneveld zo goed mogelijk te helpen of goed te verwijzen.

28 december 2021
Één toegang steeds dichterbij

Eén loket en één telefoonnummer voor al je vragen op het gebied van zorg en welzijn….. Zou dat misschien handig zijn? Wij zoeken het voor je uit.

Lees meer

Meer informatie

Kwartiermaker
Judith te Pest
judith.tepest@norschoten.nl